Presó provisional sense fiança per als quatre detinguts per l'assassinat d'un home a Xestalgar

La causa està oberta pels delictes d'assassinat, estafa, falsedat documental i usurpació de l'estat civil

En imatge, l'arribada dels detinguts als jutjats de Llíria
En imatge, l'arribada dels detinguts als jutjats de Llíria / À Punt NTC

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Llíria ha ordenat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de les quatre persones detingudes per la presumpta relació amb l'assassinat d'un home, les restes del qual van aparéixer calcinades el mes de juny en la localitat de Xestalgar.

La jutgessa que instrueix les diligències ha rebut aquest divendres als quatre detinguts —dos homes i les respectives companyes sentimentals, que al seu torn són mare i filla entre elles—, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en un comunicat. 

La titular del jutjat ha acordat l'ingrés en presó de tots ells. La causa està oberta inicialment, i sense perjuí d’una major qualificació, per delictes d'assassinat, estafa, falsedat documental i usurpació de l'estat civil, apunta l'alt tribunal.

La Guàrdia Civil va obrir a la fi del mes de juny una investigació després que una veïna trobara uns ossos calcinats al paratge de la Penya Maria de Xestalgar.

També et pot interessar

stats