Declaren als jutjats de Llíria els detinguts per l'assassinat de l'home cremat a Xestalgar

La Guàrdia Civil creu que van matar i esquarterar la víctima al seu domicili, al barri de la Fontsanta de València

En imatge, l'arribada dels detinguts als jutjats de Llíria / À Punt NTC

Als jutjats de Llíria declaren els quatre detinguts en relació amb l'asassinat d'un veí del barri de la Fontsanta de València, el cadàver del qual va ser calcinat. Una veïna va localitzar les restes al paratge de la Penya Maria de Xestalgar.

Els arrestos es precipitaven esta setmana, quan suposadament un dels investigats va delatar-ne un altre. 

La Guàrdia Civil creu que l'assassinat es va cometre al pis de la víctima i que hi estarien implicats la dona a qui tenia llogada una habitació i la seua parella, un home de 51 anys que s'investiga com el presumpte autor material del crim. 

Juntament amb ells, declaren també la filla de l'arrestada i la parella de la xica, que podrien haver actuat com a cooperadors en fer desaparéixer el cadàver. 

Els investigadors creuen que el cos de l'home va ser esquarterart i traslladat en bosses i amb cotxe fins el paratge de Xestalgar, on li van botar foc. 

El grup d'homicidis de la Guàrdia Civil i el jutjat número 4 de Llíria s'han fet càrrec de la investigació. Sospitaven dels que ara estan detinguts i els tenien identificats, però tot es va precipitar a principis d'esta setmana, quan el jove arrestat va delatar l'altre implicat. La Policia Nacional els va detindre i els va entregar a la Guàrdia Civil, que aquest dijous va reconstruir els fets al pis de la víctima i ara els ha traslladat fins els jutjats de Llíria.

També et pot interessar

stats