A presó l'home detingut per apunyalar l'exparella en ple carrer a Guardamar del Segura

La víctima, que s'havia traslladat a la ciutat per a refer la vida, continua estable en l'UCI de l'hospital de Torrevella

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

Un jutge de Torrevella ha decretat l'ingrés en presó de l'home de 42 anys detingut després d'apunyalar l'exparella sentimental a Guardamar del Segura. La dona, de 31 anys, va rebre dotze ganivetades en ple carrer. S'havia traslladat a la localitat per a refer la vida després de la separació, segons va relatar l'alcalde, José Luis Sáez.

La víctima, que va ser intervinguda d'urgència perquè una de les incisions de l'esquena li havia afectat un pulmó, continua estable en l'UCI de l'hospital de Torrevella amb pronòstic reservat.

El detingut ha sigut traslladat a primera hora des dels calabossos de la caserna de la Guàrdia Civil de Guardamar al jutjat d'instrucció número 1 de Torrevella, que després de prendre-li declaració ha acordat el trasllat al centre penitenciari.

Abans, ha rebut assistència per les ferides que va patir per l'atropellament d'un taxi, quan fugia de la Guàrdia Civil després d'atacar l'exparella.

També et pot interessar

stats