Guardamar del Segura guarda un minut de silenci en rebuig de l’últim atac masclista

El presumpte agressor va ser detingut en ser atropellat per un taxi i passarà a disposició judicial en rebre l’alta hospitalària

Passa a disposició judicial l\'home acusat d\'apunyalar l\'exparella a Granada
Un taxi va atropellar el detingut quan fugia de la Guàrdia Civil / À Punt NTC

Guardamar del Segura ha mostrat aquest dimecres de vesprada el rebuig a l'últim atac masclista que dimarts va deixar una dona greument ferida en rebre cinc punyalades per part de la seua exparella

El suposat agressor, un home de 42 anys, va ser detingut poc després de l’atac quan un taxi el va envestir mentre fugia de la Guàrdia Civil. Com a resultat de l’atropellament, està ingressat a l'Hospital Universitari de Torrevella, però el pronòstic no és greu i passarà a disposició del jutjat de violència sobre la dona només reba l'alta.

La dona, de 31 anys, està ingressada al mateix hospital i la seua vida no corre perill, segons ha informat la subdelegada del govern a Alacant, Araceli Poblador.

La subdelegada ha confirmat que no hi havia denúncies prèvies ni cap orde de protecció de la dona, que no estava en la base VioGén. Poblador ha instat a no "abaixar la guàrdia" i a estar "molt vigilants" per a seguir avant en la "lluita" contra la violència de gènere, i ha advertit que "no pot existir el negacionisme" sobre aquest problema.

També et pot interessar

stats