A presó dos homes acusats d'agredir sexualment una dona a Oriola

Els homes, de 30 i 32 anys, van portar la dona, de 31, a una zona aïllada per a agredir-la amb l'excusa de mantenir una reunió per motius laborals

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / CNP
23 d'agost 2023 - 16:16

El jutjat d'instrucció de guàrdia d'Oriola (Baix Segura) ha decretat l'ingrés a presó de dos homes de 30 i 32 anys acusats d'agredir sexualment una dona, de 31, a qui van portar a una zona aïllada amb l'objectiu de "mantindre una trobada laboral", després d'oferir-li treball. Segons consta en la denúncia, la dona va acceptar parlar amb els homes, que li van oferir menjar per la situació de precarietat en què es trobava la dona, i després d'això, van agredir-la sexualment a més de robar-li un collar, segons ha informat la Policia Nacional.

Després de denunciar els fets, que van tindre lloc el passat 10 d'agost, els agents van donar coneixement al jutge de guàrdia i es va traslladar la víctima a l'Hospital Vega Baja d'Oriola per a l'exploració i la presa de mostres biològiques. La Policia Judicial d'Oriola es va fer càrrec de la investigació.

Dies després, els dos homes van ser detinguts al centre d'Oriola i, durant un registre al domicili dels dos, van trobar el collar daurat que van furtar-li a la víctima al moment de l'agressió. Tots dos han sigut posats a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia, que ha decretat el seu ingrés a presó.

També et pot interessar

stats