Detenen un home a Foios per una agressió sexual a diverses menors d'edat durant les festes patronals

El detingut està en llibertat amb càrrecs i amb la prohibició d'acostar-se o comunicar-se amb les víctimes

La plaça del Poble a Foios
La plaça del Poble, a Foios / À Punt NTC

Un home va ser detingut a Foios (Horta Nord) dissabte passat de matinada per una presumpta agressió sexual a diverses menors d'edat durant les festes patronals del municipi. Les xiquetes van avisar el personal del punt lila, que al seu torn va avisar la Policia Local. Les menors van declarar que un home les havia sotmeses a tocaments, no només a elles, sinó també a altres joves que no han sigut identificades.

Vora les 3 i mitja de la matinada de dissabte van detindre el suposat autor. "Gràcies a aquest punt violeta les dones agredides van denunciar, i gràcies a la col·laboració entre la Policia Local i la Guàrdia Civil el presumpte agressor va ser posat a disposició judicial", ha explicat a À Punt NTC l'alcalde, Sergi Ruiz.

Circumstàncies semblants es van donar fa uns dies a Albocàsser (Alt Maestrat), amb la detenció d'un home de 37 anys sospitós d'agredir sexualment una jove durant les festes del poble. Tot indica que l'home va intentar abusar de la víctima als lavabos d'un bar. Els crits d'auxili de la dona van aconseguir que els veïns del poble l'ajudaren i tractaren de retindre l'agressor, que, a pesar de fugir, va quedar detingut més tard pels investigadors de la Guàrdia Civil.

A hores d'ara els dos detinguts estan en llibertat amb càrrecs i amb la prohibició d'acostar-se o comunicar-se amb les víctimes.

També et pot interessar

stats