Presó sense fiança per a tres joves per una presumpta violació en grup a Cambrils

El jutjat d’Instrucció número 3 de Reus argumenta que hi ha indicis racionals de delicte i que podria existir risc de fugida.

Els jutjats de Reus, en una imatge d’arxiu
Els jutjats de Reus, en una imatge d’arxiu / Gencat

Tres joves continuaran en presó preventiva sense fiança a la presó de Mas d’Enric, al Catllar, a la comarca del Tarragonés, mentre continuen les investigacions per un presumpte delicte d’agressió sexual a Cambrils, segons ha avançat el Diari de Tarragona.

Els homes, d’entre 20 i 26 anys d’edat, estan acusats d’una violació en grup el matí del 24 de juny després de la celebració de la revetla de Sant Joan. Aquell matí la víctima havia acabat de punxar música en una discoteca i se’n va anar a casa d’un dels presumptes agressors juntament amb un grup de persones.

Allí, segons informa el rotatiu de Tarragona, van perpetrar la violació en grup malgrat les constants negatives de la jove, que va ser auxiliada per una amiga. Després va arribar la denúncia als Mossos d’Esquadra, la revisió mèdica i la detenció dels acusats, que després de declarar el dia 27 en el jutjat de guàrdia van ser enviats al centre penitenciari.

Els tres acusats seguiran en presó sense fiança, llevat que les defenses presenten un recurs de reposició en tres dies o una apel·lació en cinc. El magistrat del jutjat d’instrucció número 3 de Reus argumenta que hi ha indicis racionals de delicte i que podria existir risc de fugida donada la situació laboral i familiar dels tres imputats.

També et pot interessar

stats