Presó sense fiança per a dues dones acusades d'encobrir el crim masclista del 25 de desembre a Elx

Dues persones més detingudes han quedat en llibertat i dilluns altres set van quedar en llibertat amb càrrecs

Assassí elx
Imatge de la detenció del presumpte assassí

La titular del jutjat d'instrucció número 3 d'Alacant ha acordat aquest dimarts l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança de dues dones investigades per un possible delicte d'encobriment en relació amb el presumpte crim masclista d'Elx (Baix Vinalopó) del 25 de desembre, després de passar a disposició judicial aquest dimarts quatre de les onze persones detingudes.

Segons fonts judicials, també investiguen una d'aquestes dues dones per un delicte de tinença il·lícita d'armes, en una causa que és independent de la que segueix el jutjat de Violència sobre la Dona número 1 d'Elx per a investigar el crim.

Així mateix, la titular del jutjat d'instrucció número 3 d'Alacant, que està en funcions de guàrdia, ha acordat la llibertat provisional per a les altres dues persones que aquest dimarts havien passat a disposició judicial. La jutgessa de guàrdia d'Alacant s'inhibirà i remetrà les diligències judicials al jutjat d'instrucció número 5 d'Elx. Els altres set detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs aquest dilluns a l'espera de citar-los el jutjat després de prestar declaració davant de la policia.

També et pot interessar

stats