Presó provisional per a l'acusat de matar una dona, la nit de Nadal, a Elx

L'home va fugir i va ser detingut cinc dies després, després d'atrinxerar-se i disparar la policia

El jove ha entrat a la seu judicial emmanillat, aparentment tranquil i amb el mateix jersei negre amb ratlles blanques amb el qual el van capturar / À Punt Mèdia

El jutjat d'instrucció 1 d'Elx ha decretat l'ingrés en presó provisional comunicada i sense fiança per al jove de 21 anys detingut per suposadament assassinar a Elx, el dia de Nadal, una jove. A més, va fugir i va ser detingut cinc dies, després d'estar atrinxerat amb tres dones i un home com a ostatges i de disparar en diverses ocasions a agents policials.

El passat dia 25 de desembre es va trobar el cos sense vida amb un tret al cap de la víctima mortal, l'última de la violència masclista de 2021 a Espanya, en un habitatge del barri dels Palmerars d'Elx, que deixa orfes un xiquet de deu anys i una xiqueta de tres.

Des d'un primer moment, la policia va situar com a principal hipòtesi el crim masclista i va desplegar un intens operatiu de recerca del sospitós, que va culminar cinc dies després, dijous passat amb la seua detenció després d'estar atrinxerat amb tres dones i un home com a ostatges i de disparar en diverses ocasions als agents, sense que finalment hi haguera ferits.

En el cas s'ha decretat el secret de sumari, però la investigació continua oberta i no es descarten més arrestos de possibles cooperadors tant a l'hora d'encobrir el seu parador durant diversos dies com de facilitar-li les armes de foc.

També et pot interessar

stats