Presó per als tres detinguts d'una trama que robava catalitzadors de vehicles a Alacant, Alzira i Algemesí

Dos dels arrestats han ingressat en presó

Alguns dels catalitzadors robats han pogut recuperar-se.
Alguns dels catalitzadors han pogut recuperar-se / Policia Nacional

La Policia Nacional ha desmantellat un grup itinerant responsable del robatori de fins a 39 catalitzadors de vehicles a Alacant i en les poblacions d'Algemesí i Alzira (Ribera Alta). Tres persones han sigut detingudes, dues de les quals ja han ingressat a la presó.

Segons informa la Policia Nacional, els fets estaven sent investigats de manera paral·lela entre les comissaries d'Alacant i Alzira, en una investigació que va avançar després d'identificar tres sospitosos en la zona de Sant Joan Platja, a Alacant, on es desenvolupaven els furts.

Els agents van utilitzar fotografies aportades per un testimoni en les quals es veia com els sospitosos sostreien un catalitzador d'un vehicle i que aclarint el repartiment de funcions que exercia cadascun dels detinguts. Així mateix, van poder situar el vehicle utilitzat pel grup en els voltants, dates i horaris coincidents als fets investigats.

Paral·lelament, els agents de la comissaria d'Alzira van comptar amb l'actuació d'un membre de la Policia Local que, estant fora de servei, va descobrir dos individus quan estaven manipulant els baixos d'un vehicle estacionat. Això va permetre identificar que els autors del furt eren els mateixos que estaven sent investigats a Alacant.

Després d'analitzar les denúncies de manera conjunta, la investigació va culminar amb la detenció dels tres membres del grup criminal i el registre de l'habitatge dels arrestats. Allí es va poder recuperar alguns dels catalitzadors sostrets.

Els detinguts, dos homes i una dona entre 38 i 48 anys i nacionalitat georgiana, van ser posats a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Alacant, que va decretar l'ingrés a la presó per als dos homes.

També et pot interessar

stats