A presó el detingut per apunyalar un home al barri dels Orriols divendres

La víctima, germà del conductor detingut per haver atropellat un menor i fugir del lloc, va haver de ser traslladada a l'hospital i ja té l'alta

El detingut per l'apunyalament, emmanillat
El detingut per l'apunyalament, emmanillat / À Punt NTC

La titular del jutjat d'instrucció número 2 de València, en funcions de guàrdia, ha decretat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l'home de 71 anys acusat d'apunyalar un jove de 20 al barri dels Orriols (València) divendres passat. Es dona la circumstància que el ferit és el germà menut del conductor detingut per haver atropellat un xiquet de sis anys diumenge passat a la ronda Nord de la ciutat i fugir del lloc del sinistre. El menor encara està ingressat a l'Hospital Clínic amb pronòstic reservat.

El septuagenari va passar a disposició judicial dissabte i queda investigat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa o lesions amb instrument perillós, sense perjudici d'una qualificació ulterior, informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Els fets van ocórrer divendres passat i a la víctima la traslladaren també al Clínic per a rebre atenció mèdica, tot i que la donaren d'alta en el mateix dia. Agents del grup d'homicidis de la Policia Nacional de València quedaren a càrrec de la investigació i arrestaren el presumpte responsable de l'apunyalament. Se l'acusa dels delictes de lesions i atemptat contra els agents de l'autoritat, ja que s'hi va enfrontar amb l'arma blanca quan anaven a detindre'l.

Este home també va haver de ser traslladat per un SAMU a l'Hospital La Fe per traumatisme cranioencefàlic. 

També et pot interessar

stats