Presó per als quatre detinguts per la mort d’un home en una baralla a Alacant

La víctima, de 51 anys, va faltar aquest dissabte a conseqüència de les ferides patides

Imatge d'arxiu d'uns vehicles de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'uns vehicles de la Policia Nacional / Europa Press

El jutjat d'instrucció de guàrdia d'Alacant ha decretat presó per a quatre homes, d’entre 21 i 48 anys, detinguts com a presumptes autors de la mort d’una persona aquest dissabte. La víctima va resultar ferida en una baralla ocorreguda al voltant 21:30 hores d’aquest divendres a la plaça d’Alger d’Alacant.

Els quatre arrestats han passat aquest dilluns a disposició del jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Alacant i, després de prendre’ls declaració, el jutge ha decretat l’ingrés en presó. La baralla, segons la Policia, podria haver sigut causada per discrepàncies d’opinions en el pagament d’una reforma que els agredits havien fet en el domicili dels presumptes agressors.

Un dels agredits va ser traslladat a l’Hospital General d’Alacant per a rebre una valoració mèdica, ja que sagnava per una orella. Aquest home, de 51 anys, va faltar aquest dissabte a conseqüència de les lesions patides durant la baralla. El segon dels ferits va ser atés al mateix lloc dels fets, amb ferides que necessitaren punts de sutura.

Per aquests fets, el grup d’homicidis de la Comissaria Provincial d’Alacant va procedir a la detenció dels quatre sospitosos aquest diumenge.

També et pot interessar

stats