Les preguntes més errades en el test del permís de conduir són les relatives a la velocitat

L'entrada en vigor de la nova llei de trànsit ha dificultat les coses per als examinats

Examen conduir
Test del permís de conduir B / Shutterstock

El març va entrar en vigor la nova llei de trànsit i les seues normes, tot i que una gran part de persones encara desconeix les novetats. És per això que, últimament, gran part de les preguntes errades en el test del permís de conduir B té a veure amb aquests canvis normatius.

Si bé, les preguntes més fallades són les referents a la velocitat, amb un 40%, segons l'informe elaborat sobre la base de 750.000 tests en línia.

Aquest estudi, coordinat per Fernando Solas, responsable de formació de PONS Seguretat Viària, revela les deu preguntes més fallades entre els mesos de gener a juliol del 2022, entre les quals destaquen les ja mencionades de velocitat màxima i les de la manipulació del mòbil mentre es condueix. Solas comenta que és "necessària fer més campanyes d'informació i formació per a ajudar a les persones que volen examinar-se".

A més, amb l'arribada de l'estiu augmenta el nombre de persones que es presenten a l'examen de conduir. Segons la DGT, juliol és el mes en què més permisos es van sol·licitar l'any 2020, amb un total de 72.870 autoritzacions, de les quals la més demanada va ser el permís B amb 52.727.

També et pot interessar

stats