Policies francesos i portuguesos patrullaran amb els espanyols pels carrers de Benidorm

Els agents assistiran els turistes en tasques de traducció i donaran suport en cas que necessiten presentar una denúncia

Els policies francesos i portuguesos patrullaran pels carrers i les platges més concorregudes de Benidorm
Els policies francesos i portuguesos patrullaran pels carrers i les platges més concorregudes de Benidorm / À Punt NTC

Agents francesos i portuguesos s’uniran als de la Policia Nacional aquests dies per a patrullar pels carrers de Benidorm. Els policies estrangers, que participen en un programa de cooperació dels cossos europeus, reforçaran l'atenció als turistes i garantiran una major seguretat als ciutadans estrangers, com destaquen fonts de la Policia Nacional.

Durant la seua estada, desenvoluparan serveis policials d'uniforme i sobretot d'atenció al ciutadà mentre patrullen a peu i en vehicle pels carrers amb major afluència de turistes i a les platges de Llevant i Ponent amb els agents nacionals.

La presència d’aquests policies serà patrullar preferentment a peu per zones amb major afluència de turistes per a previndre la delinqüència en la via pública, prendre contacte amb la ciutadania, però particularment amb els turistes de les seues nacionalitats per a assistir-los en tasques de traducció i també ajudar i donar suport en les denúncies ciutadanes.

També et pot interessar

stats