El vídeo viral de l’agressió a una família mentre feia cua en un restaurant de Benidorm permet localitzar els sis atacants

Una discussió pel torn d’espera en un establiment de menjar ràpid va desencadenar els fets 

Agents de la Policia Nacional fan tasques de vigilància en una zona d'oci de Benidorm
Agents de la Policia Nacional fan tasques de vigilància en una zona d'oci de Benidorm / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional a Benidorm han localitzat als presumptes autors d'una agressió als membres d'una família quan dimarts de matinada estava en la cua d'un restaurant de menjar ràpid d’aquesta poblció arran d’una discussió pel torn d’espera.

El fet que l’agressió es gravara i es viralitzaren les imatges han sigut clau perquè els agents pogueren identificar els presumptes agressors i trobar-los, com han admès des de la Policia Nacional.

Els agressors, sis homes amb edats compreses entre els 30 i els 45 anys, han sigut denunciats per les lesions produïdes a la família i ara el jutge serà l’encarregat de determinar la responsabilitat jurídica dels implicats.

Després de la denúncia de la família agredida, els agents de Benidorm van iniciar ràpidament les primeres perquisicions, que els van permetre identificar els presumptes agressors, que posteriorment van ser citats en la Comissaria de la Policia Nacional a Benidorm.

També et pot interessar

stats