La policia tailandesa cerca les últimes proves contra Daniel Sancho

Sancho està empresonat des del 7 d'agost, després de confessar haver assassinat i esquarterat el cirurgià colombià Edwin Arrieta

La policia de Tailàndia ha reconstruït els fets al costat de Daniel Sancho
La policia de Tailàndia ha reconstruït els fets al costat de Daniel Sancho / EFE

El cas del presumpte assassinat del cirurgià colombià Edwin Arrieta a mans de l'espanyol Daniel Sancho s'endinsa en una setmana clau en la qual la policia podria acabar de reunir proves esclaridores. A més, està previst que alts càrrecs de Bangkok es desplacen a l'illa de Ko Pha-ngan (sud de Tailàndia) per a seguir el desenvolupament de la investigació.

Aconseguir “totes les proves possibles” és la prioritat actual dels agents, que tenen 84 dies per a acabar la investigació, a comptar des de l'entrada de Sancho a la presó de l'illa de Samui. No obstant això, asseguren que la col·laboració de l'espanyol està sent fonamental per a avançar en el procés.

Sancho es troba en presó provisional des del dilluns 7 d'agost, dos dies després de confessar el crim comés a Ko Pha-ngan, i des d'eixe moment ha participat de manera activa en la reconstrucció dels fets, la qual cosa podria avançar la data de l'inici del judici.

Una setmana clau per al possible esclariment dels fets

El subdirector de la policia de Tailàndia, Surachate Hakparn, també conegut com a Big Joke, viatjarà a Ko Pha-ngan aquesta setmana per a seguir els últims avanços del cas. Surachate és un mediàtic i polèmic alt càrrec de la policia, i la seua implicació demostra la repercussió i rellevància que ha tingut aquest succés a Tailàndia.

Paral·lelament, la policia continuarà amb la cerca de les parts del cadàver d'Arrieta que encara no han sigut trobades, així com del telèfon mòbil del cirurgià.

A més, al llarg de la setmana també s'espera l'arribada de diverses anàlisis forenses realitzades en els laboratoris de Bangkok, així com la verificació i l'estudi dels enregistraments de càmeres de seguretat que completen els moviments de Sancho, informació que podria ser crucial en la investigació.

També et pot interessar

stats