La justícia tailandesa decreta presó provisional per a Daniel Sancho per l'assassinat d'Edwin Arrieta

Serà sotmés a un aïllament de deu dies i estarà en la presó almenys fins que comence el seu judici

THAILAND-CRIME/
Daniel Sancho, escortat per la policia tailandesa / Stringer (Reuters)

La justícia de Tailàndia ha decretat l'entrada en presó provisional del jove espanyol Daniel Sancho aquest dilluns pel presumpte assassinat del cirurgià colombià Edwin Arreta. El jove espanyol romandrà a la presó de Ko Samui, al sud del país, almenys fins que comence el judici. Des d'ara, el sotmetran a un aïllament de deu dies per protocol covid-19, període durant el qual només el seu advocat podrà visitar-lo.

L'advocat contractat per la família de Sancho, fill de l'actor espanyol Rodolfo Sancho i net del també actor Sancho Gracia, es reunirà a la presó amb el jove de 29 anys demà dimarts.

Daniel Sancho ha assegurat durant les últimes hores que vol "col·laborar en tot el que puga" amb la justícia de Tailàndia hores abans de ser posat a disposició judicial. Quatre espanyols compleixen condemna en la presó de Lard Yao, a Bangkok, on previsiblement internaran Sancho.

En total, segons dades del Ministeri d'Exteriors, a 31 de juliol d'enguany, un total de 908 espanyols compleixen condemna en presons a l'estranger: 794 homes i 114 dones.

També et pot interessar

stats