La policia recupera un collaret de 400.000 euros robat d'un estiró al centre de València

La víctima del robatori és una alta funcionària d'administració local que eixia d'un restaurant amb unes amistats

Collaret de 400.000 euros recuperat pels agents
Collaret de 400.000 euros recuperat pels agents / À Punt

La Policia Nacional de València ha aconseguit recuperar un collaret valorat en 400.000 euros en un robatori amb violència, ja que, a la propietària, li'l van arrencar d'un estiró en un carrer del centre de la ciutat.

El succés s'ha produït al voltant de les 15:30 hores d'aquest dijous al carrer de Guillem de Castro i l'autor va aconseguir fugir, però finalment va ser localitzat i interceptat pels agents amb el collaret en la seua possessió.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, l'autor del robatori és un home de 26 anys.

Després de furtar el collaret, es va refugiar en un comerç, es va canviar de roba i va llançar la que portava en un contenidor, fet que l'encarregat de l'establiment va comunicar a la policia.

Gràcies a aquesta informació, els agents van poder seguir la pista al sospitós, que després de diverses recerques per la zona va ser localitzat i detingut quan encara portava amb ell la joia, un collaret de la marca Bulgari valorat en uns 400.000 euros.

Segons ha informat el diari Levante-EMV, la víctima del robatori i propietària del collaret és una alta funcionària d'una administració local que eixia d'un restaurant.

També et pot interessar

stats