Detenen onze persones a Algemesí per tràfic de drogues

Els detinguts subministraven cocaïna i heroïna als barris del Raval i el Carrascalet

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la policia nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional / À Punt NTC

La Policia Nacional ha desarticulat a Algemesí (Ribera Alta) una organització criminal dedicada al tràfic d'estupefaents. Els agents han detingut dotze persones, nou homes i tres dones, com a presumptes autors de delictes contra la salut pública, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals.

Les investigacions van començar el mes de juny passat, quan els agents van ser informats de la possible existència d'una organització criminal dedicada al subministrament de cocaïna i heroïna als barris del Raval i el Carrascalet de la localitat de la Ribera Alta.

Els policies van establir un operatiu policial de vigilància per a determinar el lloc on ocultaven la droga. En el marc d'aquest dispositiu, els agents van detindre els sospitosos i van localitzar unes bosses amb 55 grams de cocaïna. Els investigadors també van escorcollar dos habitatges, on van intervindre una plantació de marihuana amb 50 plantes, una balança de precisió i 4.358 euros, la majoria ocults a diferents llocs dels domicilis. 

També s'hi van intervindre dos vehicles. En un d'ells, els agents van localitzar un compartiment ocult al maleter, on presumptament un dels ara detinguts transportava substància estupefaent des de la província d'Alacant fins a la localitat d'Algemesí.

Dels dotze detinguts, tres d'ells, els presumptes caps de l'organització, han passat a disposició judicial, i se n'ha decretat l'ingrés a la presó.

També et pot interessar

stats