La policia desmantella "el principal punt de venda de drogues" de València

S'ha detingut huit homes que traficaven a un edifici ocupat al centre de la ciutat

Operació de la Policia Nacional al centre de València
Operació de la Policia Nacional al centre de València / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a huit homes, d'entre 21 i 56 anys, i han aconseguit desmantellar "el principal punt de venda de droga en el centre de la ciutat". Els arrestats estan acusats de diferents delictes, entre ells, tràfic de drogues, encobriment, defraudació de fluid elèctric, agressió sexual i associació il·lícita.

En l'operació policial s'han confiscat un poc més de 44 grams de droga, 300 euros en efectiu, 26 bicicletes, 4 patinets elèctrics, 16 telèfons mòbils, una tauleta, 3 càmeres de fotos, 1 pissarra gràfica, 3 trepants, 1 compressor i 1 daga, detalla la Direcció Superior de Policia en un comunicat.

Les investigacions es van iniciar a la fi del passat mes de març, quan els agents van detectar que un edifici ocupat del centre de la ciutat s'estaria utilitzant com a punt de venda de droga a la menuda.

Per aquest motiu es va establir juntament amb la Policia Local de València un dispositiu en què es van alçar diverses actes i es van confiscar de diverses substàncies estupefaents.

Els investigadors, després de diverses vigilàncies i les confiscacions de droga, van constatar que l'immoble s'hauria convertit en un "supermercat" de venda i consum de droga, majoritàriament cocaïna i heroïna, controlat per un grup perfectament organitzat.

També et pot interessar

stats