La Policia Nacional allibera una dona a qui havien tancat en un habitatge a Xirivella

El sospitós va amenaçar de mort els policies, a un dels quals li va provocar un esquinç

Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Nacional / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xirivella un home de 34 anys, com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, detenció il·legal i d'atemptat contra agent de l'autoritat, després d'amenaçar una dona i després tancar-la en un habitatge, negant-se a obrir-li la porta a la Policia.

Els fets van ocórrer aquest dilluns cap a les 23:00 hores a Xirivella (Horta Sud), quan un amic de la víctima alertat per ella amb diversos missatges va informar la Policia que la dona demanava auxili perquè la seua parella la volia matar. 

En arribar a la porta de l'habitatge, els agents sentiren els crits de la dona demanant ajuda, i en tocar a la porta identificant-se com a policies, la víctima va cridar “no puc obrir la porta, em té tancada, ajudeu-me per favor” i al detingut “no us obriré la porta”.

Els policies, davant de la possibilitat de perill per a la dona, van decidir accedir a l'habitatge pel balcó contigu del veí mentre una altra patrulla policial es quedava a la porta per a intentar convéncer el sospitós que obrira, però l’home els va amenaçar amb frases com “et partiré el cap amb la destral si intentes obrir”, mentre que la víctima cridava que soltara l'eina.

Una vegada a l'interior de l'habitatge, els agents aconseguiren reduir l’home i intervindre la destral amb què els havia amenaçat, però en l’acció un dels policies va patir un esquinç en la mà dreta a causa dels puntellons del detingut. 

Finalment, a l’home –que té antecedents policials– el van detindre com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, detenció il·legal i atemptat contra agent de l'autoritat.

També et pot interessar

stats