La Policia Local de València deté sis persones en una batussa a la plaça d'Hondures

Al lloc dels fets van acudir reforços policials que van haver de fer ús de les defenses per a dissoldre la batussa i dispersar els grups. Alguns dels ferits van requerir assistència sanitària

L'Ajuntament de València adquireix 15 noves motocicletes per a millorar l'operativitat i seguretat de la Policia Local
L'Ajuntament de València adquireix 15 motocicletes per a millorar l'operativitat i seguretat de la Policia Local / Ajuntament de València

La Policia Local de València ha informat que va detindre diumenge a la nit sis persones en una batussa que es va produir en la confluència de la plaça d'Hondures i el carrer del Serpis.

Els fets es van produir al voltant de les dues de la matinada quan un grup de persones va alertar una patrulla de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS), que prestava servici estàtic en la plaça en prevenció de comportaments incívics, d'una baralla amb més de 20 persones.

La patrulla de la Policia Local va acudir al lloc, des d'on va sol·licitar suport per a dissoldre l'enfrontament i van instar les parts a deposaren el seu comportament.

Finalment, els agents van haver de fer ús de les defenses policials per a dissoldre la batussa i els grups es van dispersar en dues direccions.

Al lloc dels fets van acudir reforços policials i van atendre els ferits, alguns dels quals van requerir assistència sanitària i van ser traslladats a diferents centres hospitalaris de la ciutat.

A continuació, es va procedir a la detenció de sis persones implicades presumptament en la baralla. Els detinguts tenen edats compreses entre els 51 i els 27 anys.

També et pot interessar

stats