Catalá demana més coordinació i atenció pels altercats al Castellar - l'Oliveral: "La Policia Local serà allí

L'alcaldessa de València creu que amb la coordinació dels agents municipals i la Guàrdia Civil poden "ajudar molt perquè finalitze ja d'una vegada"

L'alcaldessa amb agents de la la Policia Local de València en una imatge d'arxiu
L'alcaldessa amb agents de la Policia Local de València en una imatge d'arxiu / Rober Solsona (Europa Press)

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha apel·lat a una "major coordinació" entre l'Ajuntament i la delegació del govern en la Comunitat Valenciana i a una "major atenció" en el cas dels altercats registrats recentment durant diverses nits a la pedania d'el Castellar- l'Oliveral.

La primera edil considera que aquesta col·laboració serà possible, per a acabar "ja d'una vegada" amb aquests incidents, a més d'assegurar que "la Policia Local serà allí, reforçant a la Guàrdia Civil en totes les necessitats que tinga".

En aquesta zona de la ciutat la competència en matèria d'atenció i seguretat i vigilància és la Guàrdia Civil, ha assenyalat Catalá. Segons ha indicat, quan aquest cos de seguretat "va reclamar a la Policia Local més efectius, hi van acudir dènou agents municipals".

"La Policia Local serà allí, com ha estat, com va estar ahir, reforçant a la Guàrdia Civil en totes les necessitats que tinga", ha remarcat l'alcaldessa.

La primera edil ha asseverat que li consta que a la delegada del govern espanyol, Pilar Bernabé, no li és aliena aquesta situació. "La coneix perfectament i que crec que entre les dues podem ajudar molt perquè això finalitze ja d'una vegada", ha postil·lat Catalá.

També et pot interessar

stats