La Policia Local de València denuncia 10 locals d'oci en la Nit de Nadal

La majoria de les actes són per incomplir les mesures vigents contra la propagació de la covid-19, com permetre el ball sense mascareta o usar pipes de fumar dins de l'establiment

La Nit de Nadal se salda a la ciutat de València amb 10 denúncies a establiments d'oci
La Nit de Nadal se salda a la ciutat de València amb 10 denúncies a establiments d'oci / Policia Local de València (@policialocalvlc)

La Policia Local de València ha denunciat aquest divendres a la nit deu locals de la ciutat per incomplir les mesures actuals contra la propagació de la covid-19, principalment per permetre el ball sense mascareta i per l'ús de pipes de fumar dins dels establiments.

Així, agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCO) han denunciat quatre locals del carrer de Sant Vicent, dos de l'avinguda de Peset Aleixandre, dos de la de Jacinto Benavente, al camí de Montcada i al carrer de Joan Llorenç. També a l'exterior d'un local de l'avinguda del Cid han alçat una acta per consum de substàncies estupefaents, han confiscat una arma prohibida i han posat una denúncia pel reglament general de circulació.

A la plaça d'Hondures i a la del Cedre les patrulles de l'UCO han alçat acta per no usar mascareta, per consumir alcohol en la via pública, per contaminació acústica i per consum de substàncies estupefaents.

Finalment, han detingut dues persones per alcoholèmia penal, una altra persona per una reclamació judicial pendent i una altra per un presumpte delicte de violència de gènere.

També et pot interessar

stats