La Policia Local de València en 10 dies atén per fred 111 persones que viuen al carrer

Els agents han traslladat 14 persones a albergs i centres d'atenció, i s'han repartit 37 mantes.

Operatiu de la Policia Local de València per l'atenció a persones sense recursos
Operatiu de la Policia Local de València per l'atenció a persones sense recursos / Twitter: @policialocalvlc

La Policia Local de València ha atés un total de 111 persones des de dimarts passat 5 de gener, quan es va iniciar l'última operació fred davant del descens que van començar a patir les temperatures.

Durant els 10 últims dies, l'operatiu, en el qual han participat fins a tres patrulles de la Unitat de Convivència i Seguretat al costat d'una patrulla de X-4 especialitzada en l'atenció a persones sense recursos, ha traslladat un total de 14 persones a albergs i centres d'atenció, i s'han repartit 37 mantes.

"Des de la Policia Local de València hem fet un gran esforç per a intentar atendre totes les situacions de necessitat de persones que patien una situació molt difícil al carrer per la seua precarietat i vulnerabilitat", ha assenyalat el regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament, Aarón Cano.

L'edil ha traslladat el seu més sincer agraïment a tot el personal de Serveis Socials de la regidoria que dirigeix Isabel Lozano, i a tots els efectius de Creu Roja, pel "treball tan important que fan amb totes aquestes persones els 365 dies de l'any".

"Cada dia s'ha atés una mitjana de 10 persones per fred, persones que no tenen res, persones per a les quals l'ajuda d'aquest Ajuntament és vital", ha manifestat Cano, que ha insistit en la necessitat d'acostar-se tant com siga possible des de les administracions als qui menys tenen".

També et pot interessar

stats