La Policia Local d'Alacant desallotja un restaurant per una empleada amb Covid-19

Continuava treballant tot i haver-se contagiat en un curs amb cinc empleats més, que estaven guardant quarantena

Un dels decomissos d'alcohol de la Policia Local d'Alacant el cap de setmana
Un dels decomissos d'alcohol de la Policia Local d'Alacant el cap de setmana / Policia Local d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha clausurat un restaurant en el centre de la ciutat després de constatar que una de les seues empleades continuava treballant tot i estar contagiada per la Covid-19.

L'operatiu policial va actuar el passat divendres 16 de juliol a instàncies de la Conselleria de Sanitat Universal, que els havia requerit que confirmaren que sis treballadors del negoci, que s'havien contagiat en un curs d'hoteleria, estaven complint la quarantena.

Els agents detectaren que tots ho estaven fent llevat d'una dona, l'encarregada del local, que continuava fent faena a la cuina.

Davant de la situació, la policia va ordenar el tancament preventiu del restaurant fins diumenge i la identificació de les persones que hi havia a l'interior, 21 clients i 14 treballadors.

Tant el responsable del local com la treballadora s'enfronten a sancions molt greus per incomplir les mesures sanitàries adoptades per la Generalitat per a frenar la pandèmia.

El dispositiu policial del cap de setmana va denunciar sis establiments més per permetre el consum d'alcohol fora del local, i un més per allargar l'obertura fora de l'horari permés. Els agents també van estendre 73 denúncies per botellots i van dissoldre 20 festes en cases.

El balanç revela un descens respecte del passat cap de setmana, ja que s'han notificat 90 denúncies enfront de les 171 de la setmana anterior.

També et pot interessar

stats