La Policia Local d’Alacant desallotja de matinada vora 200 joves de la platja del Postiguet

Agents municipals de Castelló de la Plana han posat 377 denúncies a particulars i locals per incomplir l’obligació de portar mascareta.

Plata del Postiguet a Alacant.
Plata del Postiguet a Alacant. / Alba Montoya

La Policia Local d’Alacant va haver de formar un cordó passades les cinc de la matinada d’aquest dissabte i desallotjar vora 200 persones joves a la platja del Postiguet perquè els tractors pogueren fer les tasques de neteja de l’arena amb seguretat.

Els agents també han tancat dos establiments d’oci i ha alçat 32 denúncies per incompliment de l’ús de la mascareta. Del total, quatre són per consum d’alcohol en la via pública i quatre per consum o tinença de drogues. Aquestes denúncies s’emmarquen dins del dispositiu especial de vigilància i control de les mesures anti-Covid-19 tant en platges com a la ciutat.

Castelló de la Plana suma 377 denúncies a particulars i locals

D’altra banda, la Policia Local de Castelló de la Plana ha comunicat la formalització de 377 denúncies per incomplir l’obligació de portar mascareta o per usar-la incorrectament. Del total de denúncies, 366 són a particulars i 11 a locals per incompliments relacionats amb l’obligació de portar mascareta. Les sancions per incomplir aquesta obligació comporten multes de fins a 100 euros.

L’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, ha recordat que el consistori continua duent a terme mesures oportunes per a protegir la salut mitjançant accions com el repartiment de mascaretes entre la població vulnerable o el control d’accessos en la via pública per a evitar aglomeracions amb motiu d’eventuals celebracions.

També et pot interessar

stats