La Policia investiga una presumpta violació en grup a una jove a València

La mateixa nit del 18 de juny un turista denuncià una altra agressió sexual per dos homes al jardí del Túria

Un vehicle de la Policia Nacional
Un vehicle de la Policia Nacional / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
02 de juliol 2022 - 11:36 Actualitzat: 03 de juliol 2022 - 17:25

La Policia Nacional investiga una presumpta violació en grup a una jove a València el dissabte 18 de juny de matinada, quan tres homes haurien agredit sexualment la dona en un cèntric carrer de la ciutat.

Segons ha denunciat la víctima, de 26 anys, la van abordar tres desconeguts mentre demanava ajuda sense que ningú sentira els crits d'auxili.

De moment no hi ha detinguts i efectius de la Unitat de Dona i Família de la Policia Nacional tracten d’identificar els agressors. L'alcalde de València, Joan Ribó, ha mostrat el seu suport a la víctima i ha afirmat a les xarxes socials que "a València no té cabuda el masclisme i molt menys la violència que genera".

La mateixa nit, un turista va denunciar una altra violació per dos homes al jardí del Túria. Els agressors van fugir i la víctima, de 25 anys, va acudir immediatament a demanar ajuda, segons ha denunciat.

Al jove el van traslladar a l'Hospital La Fe de València, on el metge forense va confirmar que tenia lesions compatibles amb una violació via anal, tal com va relatar el denunciant.

La Policia Nacional també investiga aquesta agressió sexual.

També et pot interessar

stats