La policia investiga l'incendi a Alboraia on va morir una dona i un home va resultar ferit greu

Totes les hipòtesis estan obertes, fins i tot la que el foc va ser intencionat

La policia investiga l'incendi a Alboraia en què va morir una dona / À Punt NTC

A Alboraia (Horta Nord) continua la investigació per l'incendi d'aquest diumenge en què va morir una dona i un home resultà ferit. Aquest dilluns, la resta del veïnat de les cinc finques afectades pel foc ha tret els vehicles mentre tracten de digerir el que ha passat.

Un dels veïns de l'edifici, Javier Torrijos, explica com primer va sentit una explosió, que va atribuir a un petard, però que al cap de poc es van començar a sentir les alarmes dels cotxes i l’aire es va impregnar d’una forta olor de pneumàtic cremat. 

Vint-i-quatre hores després, totes les persones afectades esperen recuperar el vehicle mentre les grues dels bombers van traient, un a un, mig centenar de cotxes. Una vegada fora del garatge, l'han d’arrancar per comprovar si encara funciona i, si hi ha sort, toca netejar-lo, explica Marisol Gallego, una altra veïna afectada. 

Pel que fa a les causes d’aquest incendi, que ha deixat una víctima mortal i una persona ferida, la investigació policial continua en marxa i totes les hipòtesis es mantenen obertes, especialment la que apunta que podria tractar-se d’un foc intencionat. 

L’incendi es va originar aquest diumenge i, quan arribaren els bombers, pogueren apagar les flames, però l’intens fum ja havia pres el garatge i part de les finques. El pitjor pronòstic es va complir: una dona va morir atrapada al garatge i un home continua ingressat a l’Hospital Clínic de València. Dins de la gravetat es troba estable. 

També et pot interessar

stats