La policia identifica 143 persones i en deté una altra al barri del Xenillet de Torrent

L'objectiu del dispositiu de prevenció de la delinqüència és restablir la seguretat ciutadana a la zona i donar resposta als incidents esdevinguts amb anterioritat

Operació policial al barri Xenillet de Torrent
Operació policial al barri Xenillet de Torrent / CNP

La Policia Nacional ha desplegat un dispositiu de prevenció de la delinqüència al barri del Xenillet de Torrent, que s'ha saldat amb 143 identificats i un detingut, segons ha informat en un comunicat.

A més de restablir la seguretat ciutadana a la zona, l'objectiu del desplegament, desenvolupat aquest dijous a la vesprada, ha sigut també donar resposta als incidents esdevinguts amb anterioritat.

El dispositiu, que va començar al voltant de les 19:30 hores, s'ha saldat amb un detingut per trencament de condemna, 143 persones identificades, 38 vehicles inspeccionats, 19 actes per tinença de substàncies estupefaents, 18 per tinença d'armes blanques i una acta per inspecció tècnica de vehicles.

En l'operatiu han participat diferents unitats policials, com ara el Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat, la Unitat d'Intervenció Policial, la Unitat de Prevenció i Reacció, mitjans aeris i guies canins.

També et pot interessar

stats