Detingut a Torrent un membre dels Marco després d'amenaçar amb una pistola una Bocanegra

La rivalitat entre les famílies està darrere del tiroreig mortal de Tots Sants al cementeri

Un vehicle de la Policia Nacional patrulla els carrers del barri del Xenillet de Torrent
Un vehicle de la Policia Nacional patrulla els carrers del barri del Xenillet de Torrent / À Punt NTC

Poc ha durat la pau al barri del Xenillet de Torrent després del tiroteig mortal del dia de Tots Sants al cementeri. Aquest dimarts, la Policia Nacional ha detingut un membre de la família dels Marco per amenaçar amb una pistola la nora, que està emparentada amb els Bocanegra, el clan que presumptament va iniciar l'atac en el dia de Tots Sants. 

El mateix home ja va ser detingut, jutjat i absolt pel tiroteig que fa 5 anys va enfrontar les dues famílies en un conflicte que, suposadament, va desencadenar un pet. Ara se l'investiga per encanonar amb una pistola i amenaçar de mort la nora, una de les poques membres dels Bocanegra que queden al Xenillet després dels fets del del passat 1 de novembre. 

Es tracta de l'últim episodi de rivalitat entre les famílies i el primer que es produeix després del tiroteig que va matar un membre dels Marco i un altre home sense cap relació amb la guerra familiar. El presumpte autor dels homicidis, un home de 45 anys emparentat amb els Bocanegra, continua en parador desconegut.

També et pot interessar

stats