La policia evita a Alacant el suïcidi d'una menor que ho havia avisat en TikTok

L'avís de la policia grega, que es va adonar de les intencions de la menor, va ser fonamental per a actuar a temps.

La policia evita a Alacant el suïcidi d'una menor que ho havia avisat en TikTok
La policia evita a Alacant el suïcidi d'una menor que ho havia avisat en TikTok

Agents de la Policia Nacional han evitat que una menor resident en una localitat de la província d'Alacant es llevara la vida, després que haguera publicat les seues intencions en la xarxa social TikTok, segons ha informat la policia en un comunicat.

La urgent intervenció ha sigut desenvolupada gràcies a la col·laboració internacional, perquè la Policia Nacional va rebre una informació procedent de la seua homòloga grega, que indicava les intencions suïcides publicades per una jove en la xarxa social.

La Divisió de Criminalitat Informàtica hel·lena va detectar una usuària de TikTok que estava expressant la intenció de posar fi a la seua vida. Després de diverses gestions, els agents grecs van situar la xica a Espanya i van comunicar els fets a través de les unitats nacionals d'Interpol a la Divisió de Cooperació Internacional de la Policia Nacional, a fi de comprovar la veracitat dels fets i l'estat de salut de la usuària.

Una vegada analitzada la informació per part dels agents especialitzats a Espanya, es van realitzar ràpides gestions fins a esbrinar que es tractava d'una menor d'edat, de nacionalitat belga, i amb domicili en una localitat de la província d'Alacant.

Diversos agents destinats a la ciutat de Benidorm es van desplaçar fins a la direcció per a comprovar l'estat de salut de la jove. Una vegada al seu domicili, i entrevistats amb els seus pares, els policies van comprovar que les intencions suïcides eren veraces perquè tenia marques de talls en les seues dues monyiques. Els agents van demanar la presència de serveis sanitaris en el lloc i, amb l'autorització dels progenitors, va ser traslladada a un centre hospitalari per a la seua valoració i tractament.

També et pot interessar

stats