La Policia deté una tercera persona per la baralla amb armes blanques a València

La investigació continua i no es descarten noves detencions

baralla alacant
Imatge d'arxiu del moment en què els sanitaris han atés els ferits

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dimarts una tercera persona per la baralla amb armes blanques a València, que es va saldar dilluns amb dues persones ferides i, inicialment, amb altres dos detinguts (un home i una dona). Segons han informat des del cos policial, la tercera persona detinguda és una dona de 54 anys. La investigació continua i no es descarten noves detencions, segons aquestes mateixes fonts.

La baralla múltiple, ocorreguda al voltant de les tres de la vesprada d'aquest dilluns en la carrera de la Font de Sant Lluís, a València, va deixar dues dones ferides per arma blanca a l'esquena, encara que el seu estat no revist gravetat. Inicialment, es va detenir a dues persones per la seua suposada participació en la baralla.

El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i dues unitats de suport vital bàsic. L'equip mèdic va assistir les dues dones, de 48 i 60 anys, que presentaven ferides per arma blanca, i les va traslladar a l'Hospital General Universitari de València.

També et pot interessar

stats