Dues dones ferides a València i dues persones detingudes en una baralla múltiple

A les víctimes, de 48 i 60 anys, les han atacades per l'esquena i les han traslladades a l’Hospital General Universitari de València

Baralla múltiple a València / À Punt NTC

Una baralla múltiple a València aquest dilluns de vesprada s’ha saldat amb dues dones ferides a l’esquena per arma blanca i dues persones detingudes per, suposadament, haver participat en l’altercat. Afortunadament, el seu estat no és greu, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències de la Generalitat (CICU).

Cap a les 15:00 hores, el CICU ha rebut un avís per a assistir dues dones ferides a l’esquena per arma blanca a la carrera de la Font de Sant Lluís de València.

Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat una unitat del servei mèdic d’atenció d’urgència (SAMU) i dues unitats de suport vital bàsic (SVB) que han atés les dues dones, de 48 i 60 anys, que presentaven ferides per arma blanca. Posteriorment, les han traslladades a l’Hospital General Universitari de València. 

Fonts policials han informat que, segons les primeres investigacions, s'hauria produït una baralla múltiple per la qual s'han fet dues detencions, la d'un home i una dona, de 41 i 45 anys, sense que fins ara es coneguen més dades al voltant del succés. 

També et pot interessar

stats