La Policia deté a un pare per agredir sexualment la seua filla de 10 anys

La xiqueta va alertar dels fets en el centre educatiu, des d’on van informar els agents policials.

La Policia deté a un pare per agredir sexualment la seua filla de 10 anys
La Policia deté a un pare per agredir sexualment la seua filla de 10 anys

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 35 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual, després de presumptament haver realitzat tocaments a la filla de 10 anys i obligar-la a fer-li'ls a ell. Segons fonts policial, els fets han tingut lloc en un municipi de la província de València.

Els investigadors han pogut saber que els fets es podrien haver comés en diverses ocasions en el període d'un any. Durant aquest temps, el progenitor presumptament hauria realitzat tocaments en els genitals de la menor, i l'havia obligada també a tocar-li els seus, arribant a l'agressió si en alguna ocasió es negava.

La xiqueta hauria donat la veu d'alarma en el centre educatiu i, després d'iniciar-se el protocol pertinent, el pare va fugir juntament amb la filla i la dona a un lloc desconegut.

Immediatament, els agents van posar en marxa un dispositiu policial per a localitzar i detindre el presumpte agressor. Van trobar la família en una casa de camp i van arrestar el sospitós. Els policies van registrar el domicili del detingut, on van intervindre dos equips informàtics, un telèfon mòbil i una memòria externa.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial i s'ha decretat la prohibició de comunicar-se i aproximar-se a la menor.

També et pot interessar

stats