La Policia desallotja quaranta 'hooligans' escocesos d'un AVE Alacant-Madrid

Renfe interposarà una denúncia contra ells per retardar el tren 52 minuts i els passatgers tindran dret a una indemnització completa pel retard

Imatge d'arxiu d'uns passatgers en una estació de tren
Imatge d'arxiu d'uns passatgers en una estació de tren / Europa Press

La Policia Nacional ha desallotjat a Albacete un grup de quaranta hooligans escocesos d'un AVE que circulava entre Alacant i Madrid, després de mostrar un comportament incívic tant amb els treballadors de Renfe com amb la resta de viatgers.

Segons han informat fonts de la companyia, el tren afectat ha sigut el de les 14:45 hores amb eixida d’Alacant, que ha patit una demora de 52 minuts, encara que els passatgers tindran dret a una indemnització completa per retard.

El dimecres es disputa a Madrid un partit de la Lliga de Campions en el qual s'enfrontaran a l'estadi Santiago Bernabéu el Reial Madrid, actual líder del grup, contra el Celtic de Glasgow, que ja ha quedat eliminat de la competició després de no haver guanyat cap partit en la fase de grups.

Els seguidors de l’equip de futbol escocés haurien insultat al personal treballador de Renfe i la resta de viatgers del tren, que han sol·licitat el canvi de vagó per a evitar el comportament desagradable mostrat per aquests hoolingans.

De fet, ha sigut l'interventor el que ha avisat la Policia perquè acudira a la parada d'Albacete, on finalment els agents han desallotjat el grup. A més, el personal de Renfe ha prohibit la venda d'alcohol a bord del tren, donada la situació.

El compromís de la puntualitat de Renfe marca que es retornarà tot el cost del bitllet si el retard és superior a 30 minuts, com serà en aquest cas, per la qual cosa l'empresa pública assumirà inicialment la indemnització a tots els passatgers. A més, Renfe també interposarà una denúncia contra aquest grup de hooligans.

També et pot interessar

stats