Detenen el fugitiu que ha envestit mortalment un motorista a Castelló de la Plana

La víctima és un home de 37 anys que va perdre la vida en xocar contra un Peugeot 307 ranxera cap al final de la Gran Via Tarrega Monteblanco, en el polígon Els Ciprers

Localitzen a Torreblanca el cotxe del fugitiu que ha envestit mortalment un motorista a Castelló de la Plana
Localitzen a Torreblanca el cotxe del fugitiu que ha envestit mortalment un motorista a Castelló de la Plana / Grups ITV

Agents de la Policia han detingut l’home que dimecres a la nit va envestir amb el seu vehicle un motorista en un accident mortal i va fugir després. Segons avança El Periódico Mediterráneo, seria el fugitiu mateix qui s’hauria entregat a la Policia, moments després que localitzaren el seu vehicle a Torreblanca. 

La víctima és un home de 37 anys que circulava en moto pel final de la Gran Via Tàrrega Monteblanco de Castelló de la Plana. L’accident va tindre lloc vora les 22:15 hores d’aquest dimecres, ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). Va ser una col·lisió frontolateral en la intersecció de l’avinguda amb el carrer d’Herbés, al polígon industrial els Ciprers.

Imatge del cotxe implicat en l'accident que ha costat la vida a un motorista a Castelló de la Plana
Imatge del cotxe implicat en l'accident que ha costat la vida a un motorista a Castelló de la Plana / Twitter

A la zona s'hi va desplaçar una unitat del SAMU que va atendre el conductor, que estava ferit greu, amb maniobres de reanimació. Una vegada estabilitzat, el van traslladar per politraumatisme a l'Hospital General Universitari de Castelló. Malauradament, els equips mèdics no van poder fer res per salvar-lo i va morir en el centre sanitari. 

Aquest és el segon atropellament mortal d'un motorista en menys d'una setmana a les carreteres valencianes en què l'autor ha pegat a fugir. El passat dimarts, dos camioners abandonaren un home malferit després d'atropellar-lo a la CV-36, a Torrent. Un d'ells ja ha sigut localitzat, mentre la Guàrdia Civil continua buscant el segon.

També et pot interessar

stats