Els dos camioners implicats en l'accident de la CV-36 en què va morir un motorista pegaren a fugir

La Guàrdia Civil ha detingut ja un conductor i intenta localitzar el segon mentre aclareix si han comés un homicidi imprudent

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil / Europa Press

Els dos camioners implicats en l'accident ocorregut en el terme municipal de Torrent aquest dilluns i que va costar la vida a un motorista de 63 anys pegaren a fugir després dels fets, segons han informat fonts de la investigació. La Guàrdia Civil ha detingut ja el primer conductor i busca el segon.

El sinistre mortal va ocórrer a les 19:14 hores, en el quilòmetre 5,2 de la CV-36 en direcció a l'A-7. Per causes que no s'han precisat encara, una motocicleta va xocar contra la part de darrer del cap tractor d'un camió. L'home que conduïa la moto va bolcar sobre la calçada després de l'impacte i a continuació l'atropellà un segon camió articulat. Cap dels dos vehicles es va parar al lloc de l'accident, sinó que van pegar a fugir.

Una unitat del SAMU es va traslladar fins al lloc dels fets. Per desgràcia, l'equip mèdic únicament va poder confirmar la defunció del motorista, segons fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

Testimonis presencials van facilitar la matrícula del primer camió, la qual cosa va permetre a agents de la Guàrdia Civil de trànsit localitzar-ho la vesprada del dilluns en un polígon industrial de Carlet (Ribera Alta). Allà l'identificaren i el van sotmetre a proves d'alcohol i drogues, que van donar resultat negatiu.

Pel que fa al segon camió, les autoritats continuen treballant per a localitzar el conductor, segons han assenyalat les fonts de la investigació. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per a aclarir si es tracta d'un homicidi imprudent. 

També et pot interessar

stats