Es podrà menjar en cines i teatres, però deixant un seient lliure entre persones o grups no convivents

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat una orde que matisa les noves mesures de desescalada per a aquests espais a la Comunitat Valenciana, fins al 9 d'octubre

Es podrà menjar en cines i teatres, però deixant un seient lliure entre persones o grups no convivents

Aquest dimarts han entrat en vigor les noves mesures de la desescalada a la Comunitat Valenciana, que estaran vigents fins al 9 d’octubre. En aquest sentit la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat una orde que matisa algunes de les noves mesures de desescalada.

Als cinemes, teatres i auditoris sí que es permet consumir menjar i beguda a la sala però, segons l'orde de la Conselleria de Sanitat, serà necessari deixar un seient lliure de distància a la mateixa fila entre persones o grup de persones no convivents. Fora d'aquest supòsit, l'aforament està decretat al 100%. Les sales podran triar l'opció que més els convinga.

L'orde, publicada dimecres en el Diari Oficial de la Generalitat, fa referència a les mesures relatives a cinemes, cinemes d'estiu, teatres, amfiteatres, auditoris, sales multifuncionals, sales d'arts escèniques i circs.

La mesura es justifica perquè, òbviament, menjant o bevent no es pot dur la mascareta posada i el risc de contagi s’incrementa per trobar-se en un espai tancat. Aquest dijous, en què acaba la Festa del Cine, els empresaris han vist amb bons ulls les mesures perquè, segons han confirmat a À Punt, “el benefici de la venda de roses i begudes compensa les entrades que no es poden vendre”.

També et pot interessar

stats