Plou amb intensitat a l'interior de les comarques del nord

Al nord de la província d'Alacant i sud de la de València també s'estan registrant tempestes

Font de la Figuera
Tempestes a la Font de la Figuera / Andreu Carreres

Al llarg d'esta vesprada de dissabte la pluja ha fet acte de presència a l'interior de la província de Castelló, per una banda, i al nord d'Alacant i sud de València, per l'altra.

Ha plogut i en alguns casos, s'ha registrat granís, especialment a la comarca de l'Alt Millars, en municipis com Vilanova de Viver, la Pobla d'Arenós o Montanejos. Als Ports les tempestes també s'han fet notar, a municipis com el de Vilafranca o el de Castellfort.

També s'ha registrat pluja a la Canal de Navarrés, la Costera i la Vall d'Albaida, l'Alcoià, l'Alt Vinalopó i el Comtat, on les tempestes continuen avançant des de l'interior fins a la costa.

L'Agència Estatal de Meteorologia havia emés un avís de nivell groc per la possibilitat de tempestes i pluges de fins a vint litres per metre quadrat en una hora a l'interior de Castelló i València i el litoral nord i interior d'Alacant a partir del migdia.

Segons ha informat la Generalitat, no s'han produït incidències rellevants per pluges i no hi ha hagut registres importants de precipitacions.

També et pot interessar

stats