Platges i hotels es preparen per a la Setmana Santa

Els negocis dels municipis turístics ultimen els detalls per a estrenar en temporada alta

Les empreses d’hostaleria i establiments hotelers s'esforcen per reobrir i condicionar els seus negocis / À Punt NTC

Les empreses d’hoteleria i restauració s'esforcen per a reobrir i condicionar els negocis, que en molts casos han estat tancats o treballant a mig gas durant molts mesos. Ara treballen a contrarellotge també a les platges, per a reparar els danys causats pel temporal dels últims dies.

"Alguns dels hotels estaven tancats des de març del 2020 i ni tan sols l'any passat a l'estiu van poder reobrir, perquè no hi havia aquesta normalitat, tot el contrari que ara, que sembla que sí que tenim aquesta situació" ha assegurat Alejandro Benito, responsable de comunicació de Servigroup.

Els municipis turístics volen que estiga tot enllestit per a les vacances, però alguns com Guardamar del Segura ja han advertit que no hi arribaran a temps. A la platja de la Babilònia les tasques de neteja i condicionament continuen En canvi, a la gran majoria de zones costaneres només caldrà llevar les algues i retornar l'arena al seu lloc. "Volem acabar per a aquest cap de setmana" ha explicat José Francisco García, responsable de la brigada de neteja d'Alacant.

Per altra banda, a Tabarca aquesta vesprada un helicòpter de l'exèrcit ha dut un generador més gran del que tenien disponible fins ara, de manera que ja són sis els aparells que donaran energia a l'illa mentre es repara la línia submarina avariada pel temporal.

També et pot interessar

stats