La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic denuncia uns "serveis mínims abusius" per a la vaga del 23M

Els sindicats asseguren que només un terç del personal d'atenció educativa podrà fer vaga i estudien presentar un recurs

Membres de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic davant de la Conselleria d'Educació
Membres de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic davant de la Conselleria d'Educació

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic ha denunciat este dilluns els serveis mínims previstos per a la vaga del 23 de maig que els ha fet arribar la Conselleria d'Educació, que consideren "abusius".

Destaquen que, respecte a altres convocatòries de vaga educativa recents, s'ha doblat tant el nombre de professorat en serveis mínims en infantil i primària com el de personal d’atenció educativa en els centres d’infantil i d’educació especial.

En esta línia, està estudiant presentar un recurs "per vulnerar el dret de vaga", ja que "pràcticament només un terç de la plantilla d’educadors i educadores podran fer la vaga".

La Plataforma per l’Ensenyament Públic està integrada per Fampa-València, Stepv, Federació d’Educació CCOO PV, UGT Ensenyament Serveis Públics PV (UGTSP-PV), Escola Valenciana, CAVE-COVA, CGT PV-M, Faavem, FEPV, SEPC València, BEA, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària-PV, Associació de Directors de Secundària, Federació de Moviments de Renovació Pedagògica PV, Adide-PV, Fampa-Enric Valor, Fampa-Penyagolosa i València Laica.

També et pot interessar

stats