Pirotècnia Zarzoso guanya el XII Concurs de Mascletaes d’Elx

El guanyador dispararà el tradicional castell de focs artificials en la vetlada del 15 d’agost de 2023

Imatge de la mascletada de Zarzoso a Elx
Imatge de la mascletada de Zarzoso a Elx / Europa Press

Pirotècnia Zarzoso s'ha alçat com la guanyadora del XII Concurs de Mascletaes Festes d'Elx, per l'espectacle de foc, so i color que va oferir aquest diumenge a les 14:00 hores. Es tracta de la cinquena i última jornada d'un certamen que, per a aquesta edició, ha experimentat millores com el canvi d'ubicació o l'increment dels quilos de pólvora.

L’edil de Festes, Mariola Galiana, ha informat aquest dilluns del resultat del concurs. El segon premi ha recaigut en la Pirotècnia Torís, per la mascletà del divendres 12 d'agost, segons ha assenyalat el consistori en un comunicat.

D'aquesta manera, Pirotècnia Zarzoso serà l'encarregada de disparar el tradicional castell de focs artificials des del pont del Ferrocarril en la vetlada del 15 d'agost de 2023, mentre que Torís farà el mateix a les 14:00 hores amb la mascletà en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció.

Com en anteriors edicions, en aquesta el públic ha participat, ja que va poder puntuar in situ o en línia, dins d'una escala de l'u al quatre, cadascuna de les mascletaes de concurs.

També et pot interessar