Pirotecnia del Mediterráneo mostra el seu agraïment per l'"al·luvió de mostres d'afecte"

Dijous passat va haver-hi una explosió en les instal·lacions de l’empresa a Vilamarxant en la qual van resultar ferits dos treballadors

Imatge dels efectes de l'explosió en una de les casetes de Pirotecnia del Mediterráneo
Imatge dels efectes de l'explosió en una de les casetes de Pirotecnia del Mediterráneo

Pirotecnia del Mediterráneo ha expressat el seu agraïment per l'"al·luvió de mostres d'afecte" rebudes després de l'explosió registrada aquest dijous en les instal·lacions de Vilamarxant (Camp de Túria), a causa de la qual dos treballadors de l'empresa van resultar ferits amb cremades i van ser ingressats a l'Hospital La Fe.

En un comunicat, la companyia pirotècnica ha mostrat "el màxim reconeixement a l'exemplaritat i eficàcia dels serveis sanitaris i els cossos de seguretat" per la seua actuació en el "fatídic" accident. "L'assistència va ser immediata i en tot moment aquests professionals van mostrar una gran sensibilitat en una situació molt crítica i dura per als treballadors d'aquesta empresa", ha assenyalat.

El gerent de Pirotecnia del Mediterráneo, Antonio García, ha assegurat que no oblidaran mai els professionals que van exercir un treball "impecable en una situació dantesca, en la qual l'ésser humà trau el millor de si mateix".

García també ha agraït l'oferiment d'altres pirotècnies per a ajudar en el que fora necessari. "Hem tingut un al·luvió de mostres d'afecte dels nostres clients a tot Espanya, entre comissions festeres, ajuntaments i molt especialment del món de les Falles i les Fogueres", ha ressaltat.

El gerent de la pirotècnia ha informat que els dos ferits a causa de l’explosió romanen estables dins de la gravetat en la Unitat de Cremats de l'Hospital La Fe de València. "Els desitgem la millor i ràpida recuperació", ha afegit.

També et pot interessar

stats