Pilar Ibáñez, afectada pels desnonaments d’Asp: “És una vergonya”

5 min.

Hauran d’abandonar la vivenda aquest divendres 31 de gener. Junt amb aquesta família, una cinquantena més podrien ser desnonades per un fons voltor. La de Pilar Ibáñez no ha pogut renovar el lloguer social i eixe és el motiu que els obliga a abandonar la casa. “És una vergonya”, ha assenyalat en declaracions a Les notícies del matí. “Diuen que no volen renovar, que les han venudes”, ha assenyalat.

La situació és de màxima incertesa, segons ha comentat Pilar Ibáñez, ja que no saben el que passarà a partir d’ara. “L’Ajuntament diu que no hi ha vivendes disponibles. Aleshores, on anem?”, comenta. Per això, ha reclamat al govern que actue perquè es facen els moviments que calguen i hi haja vivendes per a les famílies. “Tenim ansietat, no podem dormir, ningú s’ho pot imaginar, només les persones que ho han viscut poden entendre-ho”, ha afirmat.

La situació es va generar després que l'entitat bancària venguera un paquet d'aquests llogers socials a un dels anomenats fons voltor, que no està disposat a renovar les condicions amb els llogaters. Davant aquesta situació, l'Ajuntament de la localitat del Vinalopó Mitjà ha demanat una reunió urgent amb representants de la conselleria d'Habitatge.

stats