Les persones afectades per Juicyfields s’organitzen per a interposar una demanda col·lectiva

Qui tinga interés a adherir-s'hi té quatre dies per a fer-ho a través del seu web 

Web de la plataforma de persones afectades per Juicyfields
Web de la plataforma de persones afectades per Juicyfields / Afectados Juicyfields

Les persones afectades per l’empresa internacional Juicyfields s’han organitzat per a interposar una demanda col·lectiva a la plataforma multinacional de cànnabis.

A la Comunitat Valenciana hi ha centenars de persones que han perdut els diners que havien invertit en aquesta empresa de cultiu de plantes de cànnabis d'ús medicinal, i a tot Espanya es compten per milers les víctimes d’aquesta estafa.

Ara algunes persones que hi havien invertit i la setmana passada descobriren que, de sobte, JuicyFields havia bloquejat el seu web i havia tancat diverses seus, entre elles la que tenia al centre de València, han creat una plataforma d’afectats.

L’objectiu és aconseguir sumar el nombre més gran possible de persones per a interposar una demanda col·lectiva amb la qual reclamaran que els tornen les seues inversions, i que els autors materials de la presumpta estafa siguen condemnats. 

Així, pensen interposar accions judicials tant en els jutjats d'instrucció com en l'Audiència Nacional, com a part denunciant de la presumpta estafa de JuicyFields. Segons informen en el seu web, inicialment l'acció parteix des d'Espanya, però com que el conglomerat d'empreses i comptes bancaris de JuicyFields es troba repartit per tot Europa, esperen veure’s en l’obligació de sol·licitar auxili judicial a altres països.

En només quatre dies començaran el procés de demanda, per tant, qui tinga interés a adherir-s’hi pot fer-ho en el web afectadosjuicyfields.es dins d’aquest termini.

Juicyfields era una empresa amb seus arreu del món, i que cada 120 dies retornava la inversió inicial a les persones afectades amb uns beneficis d'entre un 30% i un 45%. Un negoci en principi molt rendible, que ha afectat milers de persones arreu del món. 

També et pot interessar

stats