El personal de l'112 es reforça un 13% per Sant Joan i la Policia Autonòmica vigilarà les zones més concorregudes

Durant el cap de setmana, més de 130 professionals atendran telefonades d’emergències

Responsables d'Emergències de la Generalitat, en les instal·lacions de l'112, aquest divendres, mentre ultimen els detalls del dispositiu especial d'aquest cap de setmana
Responsables d'Emergències de la Generalitat, en les instal·lacions de l'112, aquest divendres, mentre ultimen els detalls del dispositiu especial d'aquest cap de setmana / Generalitat

El telèfon 112 reforça el personal un 13% aquest divendres a la nit, coincidint amb les celebracions de la nit de Sant Joan que acullen nombrosos municipis i, en especial, Alacant. Amb aquest reforç, que s’allargarà durant el cap de setmana, es pretén atendre amb més celeritat les telefonades que reba aquest servei.

Aquest divendres i dissabte treballaran 67 professionals a la sala d'atenció de telefonades, 52 operadors i 15 persones faran tasques de coordinació. "Aquest reforç de personal suposa un augment del 13% respecte als empleats que atenen en sala un dia ordinari, ja que una de les característiques essencials d'aquest servei és la capacitat de dimensionar-se en funció de les emergències que s'hagen d'atendre o en previsió d'una major demanda motivada per festivitats com la d'aquests dies", apuntava el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, Josep Maria Àngel.

Paral·lelament a aquest servei telefònic, onze patrulles de la policia autonòmica col·laboraran amb la resta de cossos policials en la vigilància als municipis costaners. Estaran, principalment, en les parades de metro i tramvia de més afluència a les zones de platja de València i en pobles que han demanat aquest reforç en les zones més concorregudes i controlar els aforaments.

També et pot interessar

stats