Persecució policial a València a una banda de lladres en cases de luxe

Hi ha deu persones detingudes, que robaven diners en efectiu, joies i altres articles de marques exclusives que venien ràpidament.

La policia ha trobat una gran quantitat de diners en efectiu

La Policia Nacional ha detingut a València deu persones dedicades a robar en vivendes de luxe. A quatre les van detindre in fraganti a València, amb una persecució dels agents en ple carrer i a la llum del dia. Eixien de la casa d'un empresari xinés i dos d'ells duien 4.000 euros en metàl·lic procedents del robatori. A tots els imputen set robatoris amb força comesos en la província de València.

Els detinguts comptaven amb la connivència d'un empresari italià que els facilitava la informació necessària sobre possibles objectius, també persones dedicades al món de l'empresa. Després de vigilar les persones seleccionades, els feien una anàlisi de la rutina diària, anotant les hores d'entrada i eixida, els vehicles que utilitzaven i els llocs de treball, i estudiaven les mesures de seguretat del domicili. A més dels diners en efectiu, els objectes robats eren fonamentalment rellotges i joies d'alt valor i complements de marques exclusives, dels quals es desfeien ràpidament a través d'una família croata que s'encarregava de l'encobriment.

També et pot interessar

stats