El període de preinscripció per a les escoles oficials d'idiomes serà del 12 al 27 de juliol

El procés es farà telemàticament i es podran triar en una mateixa sol·licitud cursos de diferents idiomes.

L'escola oficial d'idiomes de València, en una imatge d'arxiu
L'escola oficial d'idiomes de València, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Conselleria d'Educació ha publicat el calendari i el procés d'admissió i de matriculació per al curs 2019-2020 dels ensenyaments d'idiomes que s'imparteixen a les escoles oficials d'idiomes (EOI), que per al públic en general s'obrirà del 12 al 27 de juliol. El procés es farà telemàticament en el web de l'EOI i els usuaris podran triar en una mateixa sol·licitud cursos de diferents idiomes a les escoles oficials que desitgen.

El 12 de juliol es publicaran les vacants provisionals i el 15 de juliol es podran consultar els resultats de l'adjudicació de vacants per a l'alumnat. Una vegada que s’haja establit l'orde, es formalitzarà la matrícula dels usuaris que hagen obtingut plaça, el període anirà del 16 de juliol al 10 de setembre.

L'alumnat que acredite un domini suficient de les competències d'un idioma pot incorporar-se a qualsevol curs o nivell superant una prova de nivell. La inscripció a aquesta prova es podrà efectuar del 12 de juny al 8 de setembre.

Es reserva un període d'admissió extraordinari, del 16 al 19 de setembre, per a l'alumnat de l'EOI que haja suspés l'examen de certificació, per als aspirants que requerisquen la prova de nivell o per a totes aquelles persones que no s'hagen pogut inscriure en el període ordinari.

Formació per al professorat

El professorat que desitge accedir a la formació en idiomes gratuïta del pla integral d'aprenentatge de llengües per al professorat s'hi podrà inscriure del 9 al 23 de maig.

També et pot interessar

stats