El Perelló posa en valor el seu producte estrela amb la IX Fira de la Tomaca

Juntament amb la fira se celebren les Jornades Gastronòmiques de la Tomaca, en les quals huit restaurants ofereixen un menú degustació amb la tomaca com a ingredient principal dels plats

L'inici de la mostra coincideix amb les Jornades Gastronòmiques de la Tomaca

Més de seixanta expositors i setanta estands dels sectors gastronòmic i agroalimentari es donen cita en la IX Fira de la Tomaca del Perelló, un esdeveniment que se celebra durant aquest cap de setmana entorn del producte icònic d'aquesta entitat local menor de Sueca (Ribera Baixa).

Enguany, a més de comerços locals, també hi participen expositors d'altres punts de la Comunitat Valenciana i de la resta d'Espanya. D'aquesta manera, a més del producte estrela, la tomaca, els assistents podran trobar estands amb embotits, anxoves, olis, vins, arròs i xufa, entre altres.

Així mateix, els xiquets i xiquetes tindran l'espai al costat del carrer de Castelló, on s'ha instal·lat una zona d'activitats infantils i juvenils amb jocs populars valencians, un rocòdrom amb tirolina i activitats d'aventura, així com un escape room mòbil.

L'inici de la mostra coincideix amb les Jornades Gastronòmiques de la Tomaca, una iniciativa que continuarà fins al 12 de juny, en la qual huit restaurants del Perelló ofereixen un menú degustació per un preu de 24 euros amb la tomaca autòctona com a ingredient principal dels plats.

Com a novetat, en aquesta novena edició la Federació d'Oci i Activitats Recreatives de la Comunitat Valenciana (FOTUR) portarà a la fira l'àrea d'oci Music Fest amb DJ, animació i còctels i aperitius. Estarà oberta a partir del migdia i l'entrada és lliure. A més, dins de les jornades gastronòmiques, FOTUR prepara per al dissabte 11 l'acte Tardeo Remember Festival, que es podrà gaudir de les 16:00 fins a les 2:30 hores a l'avinguda del Pantà, també d'accés gratuït.

Cartell del Music Fest de la Festa de la Tomaca
Cartell del Music Fest de la Festa de la Tomaca / FOTUR

La fira ocuparà la Via Sucronense, el carrer de les Escoles, el carrer del Baró de Ruaia i el carrer de Narcís Monturiol del Perelló, i estarà oberta aquest dissabte i diumenge de 10:00 a 15:00 hores i de 17:00 a 23:00 hores.

També et pot interessar

stats